Bilverkstad Sundbyberg

Ring eller maila för att boka tid

OM OSS

mekaniker

DEL AV EN RIKSTÄCKANDE VERKSTADSKEDJA

Vi är en del av en rikstäckande bilverkstadskedja i Sverige. När du lämnar in din bil hos oss för service eller reparation så kan du känna dig trygg i att du får den hjälp du önskar. Vi kan utföra arbeten på alla bilmärken och modeller.

Vi reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt och helt enligt biltillverkarens instruktioner. Detta innebär att du får behålla nybilsgarantin och dessutom lämnar vi ut 3 års funktionsgaranti på reservdelarna.

Kompetenta och erfarna mekaniker

Alla våra medarbetare har den rätta kompetensen för att ta hand om din bil. Våra mekaniker är testade centralt, välutbildade och uppdaterar sig regelbundet kunskapsmässigt.

En oväntad bilreparation kan i många fall bli en påfrestning för ekonomin, men anlitar du oss så behöver du inte oroa dig för plånboken. Du kan få kredit både för enskilda tillfällen och för löpande inköp. Du kan delbetala i upp till 24 månader.

Kundservicen är i fokus för oss

Kundservice och ett vänligt bemötande är alltid viktigt för oss. Vi följer Konsumentverkets riktlinjer så våra kunder kan känna sig trygga i våra händer. Vi tar även miljöarbetet på allvar genom att låta miljöcertifierade underleverantörer ta hand om miljöfarligt avfall.

Bilverkstad i Sundbyberg med lång erfarenhet!