Bilverkstad Sundbyberg

Ring eller maila för att boka tid

BILSERVICE SUNDBYBERG

VI SERVAR DIN BIL EFTER TILLVERKARENS INSTRUKTIONER

Är det dags för bilservice? Om du kontaktar oss så kan vi utföra fullständig service, du behöver inte vända dig till en originalverkstad för att behålla nybilsgarantin. Vi kan hjälpa dig med kompetent bilservice i Sundbyberg.

 

Vi servar din bil helt enligt de instruktioner som utfärdats av biltillverkaren. Efter servicen får du protokollet i handen och du får också en stämpel i serviceboken. Låt oss utföra bilservice nästa gång ditt intervall infaller.

Vi får ofta frågan vad det egentligen är för skillnad på service och reparation. Kort sagt är service att man underhåller och säkerställer bilens funktion och därmed trafiksäkerhet, oavsett upptäckta fel. Reparation innebär att man åtgärdar något specifikt som inte fungerar på bilen.

bil

Kompetent och trygg bilservice i Sundbyberg

Här går vi kortfattat igenom vad en bilservice innebär. Varför ska man göra den, när ska den genomföras och hur går det till?

Noggrann kontroll av utsatta bildelar

När det är dags för bilservice så kontrollerar våra mekaniker olika komponenter i bilen som är särskilt utsatta för slitage. Vilket arbete som utförs i en bilservice varierar och beror på vad den respektive biltillverkaren rekommenderar. Samma kontroller och justeringar ska göras vid varje servicetillfälle.

Oljebyte och byte av oljefilter är de vanligaste momenten i en bilservice, som dock innehåller ett flertal andra viktiga bytesintervaller. Vi har kunskaper om vad som gäller för just din bilmodell och vad som krävs för att den ska fungera på ett optimalt sätt i längden.

parkering

Viktigt med regelbunden bilservice

Dessutom kommer du att få svårt att sälja bilen vidare om du inte låter den genomgå regelbunden bilservice. Är bilens servicebok ofullständig så tappar din bil i värde och blir svårare att sälja i andra hand. Ingen kommer att vilja köpa en bil som inte har tagits hand och där brister och skador inte har dokumenterats på ett tillfredsställande sätt.

Vi kan genomföra en kompetent bilservice i Sundbyberg –  hör av dig till oss om du är intresserad!

Få hjälp med pålitlig service av våra kunniga mekaniker!